• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Milyen eredményre számíthatsz egy 4 alkalmas alakformáló bérlet esetén?

A zsirfagyasztas veszelyei es lehetseges mellekhatasai Facebook bejegyzes 3

Sokan szegezik nekünk ezt a kérdést, hogy milyen eredményre számíthatnak egy 4 alkalmas alakformáló bérlet esetén.

A legtöbbször ezt telefonon, vagy e-mailben kérdezik, ilyenkor mivel nem látjuk, melyik testrészről van szó, és mi a kiinduló probléma, nagyon nehéz rá megfelelő választ adnunk (még ennyi év és vendég után is).

Az hogy milyen eredményre számíthatsz, függ a kiinduló állapottól, és a testrésztől is. Azt is figyelembe kell venni, milyen régóta van ott a zsírréteg, milyen vastag, esetleg narancsbőr is van-e a területen, és mitől alakult ki (hormonok, étkezés, betegség stb).

A legelső alkalommal amikor a szakértő Munkatársaink felmérik az adott területet, egy körülbelüli választ tudnak adni erre, de a legjobban kezelés közben látszik majd, mennyire melegedik át a zsírszövet a kavitáció, lipolézer, rádiófrekvencia hatására.

Az a tapasztalatunk, hogy a háton található zsírok távoznak leghamarabb, ilyen a csípő/derék is, ezek nagyon átjárhatóak, kevésbé ragaszkodnak. A hasnál mindig függ a mérettől, van-e kötényhas, mennyi a felesleges bőr, hormonok, vércukor okozta-e az elhízást, és mióta van ott. A combon a külső részen található zsírréteg ami leghamarabb látszik, ez általában benyúlik a popsi alá. A belső comb ami egy nehezebb ügy, de ez sem minden esetben igaz, volt olyan középkorú vendég akinek két alkalom után eltűnt.

Ezért nehéz kérdés ez, mert az első kezelés közben és után derül ki, hogy reagál a testrész a 4 alakformáló technikára amit bevetünk, sajnos ennek hiányában nem tudjuk „megjósolni” neked mennyire fog működni.

Sokszor hangsúlyozzuk, hogy ez alakformáló és nem fogyasztó kezelés, de még egy átlagos testalkatú vendégnél is szükség lehet 4-8 alkalomra attól függően mekkora és milyen a problémás testrész. Amennyiben pedig mondjuk 8 alkalmast vettél, de már 3 alkalom után elégedett vagy az adott testrésszel, akkor vagy felhasználod fenntartó kezelésre a bérletet, vagy egy másik testrészre is áttérhetünk.

Azt is érdemes kiemelni, hogy az alakformálás folyamata nem ér véget a szalonban, otthon neked is részt kell venned benne, megfelelő vízfogyasztással, és olyan étkezéssel, ami támogatja, és segíti a felbontott zsír és méreganyagok mielőbbi eltávozását a szervezetből.

Étkezés szempontból csak tanácsot adhatunk, de mi mindenkinek javasoljuk, akinek a fogyás a cél, hogy számolja ki a napi kalóriaszükségletét. Erre már rengeteg kalkulátor elérhető az interneten, ami figyelembe veszi a kort, és a fizikai aktivitást is. A megadott értéket a fizikai aktivitásod alapján egészítsd ki 200-300 kcal-val és így egyél lehetőleg napi 3 alkalommal, figyelve a megfelelő zsír, szénhidrát, fehérje, és vitamin bevitelre. Ez nagyon fontos szerintünk, hiszen hosszútávon többet rontanak a helyzeten, a gyors, éhezésen alapuló „diéták”. Ha pedig ennek összeállítása nehézséget okoz, keress a témában jártas, szakképzett dietetikust.

Amennyiben pedig szeretnéd megtudni mire számíthatsz, a legegyszerűbb módja bejelentkezni és eljönni hozzánk egy első alkalmas kezelésre. Mi személyre és problémára szabottan minden tudásunkat bevetve fogunk segíteni neked abban, hogy mielőbb újra magabiztosan érezd magad a bőrödben.