• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

A gépi alakformálás előnyei

A gépi alakformálás előnyei

A LEGHATÉKONYABB
ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

Ismerd meg, hogyan segíthetnek a gépi alakformáló kezelések abban, hogy a legjobb formádat hozd ki magadból. Kombinált csomagjainkkal egyszerre érhetsz el látványos körfogat csökkenést, feszesebb bőrt, kevesebb narancsbőrt, és ezek által nagyobb Önbizalmat!

Alakformáló kezelések budapest

A GÉPI ALAKFORMÁLÁS HATÁSA

A GÉPI ALAKFORMÁLÓ
KEZELÉSEK MŰKÖDÉSE

Szalonunkban 4 féle gépi alakformáló kezelést kínálunk, ezek az Ultrahangos kavitációs zsírbontás, a Rádiófrekvenciás kezelés, a Lipolézeres zsírbontás és az EMS kezelés. Ezek kombinációjával minden vendég egyedi testfelépítése alapján, személyre szabott kúrákat kínálunk.

kavitációs zsírbontás

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Az  utóbbi évtized leghatékonyabb alakformáló kezelése segítségével, sikerrel veheted fel a harcot a mélyebben fekvő (has, csípő, comb) zsírpárnákkal. Az ultrahangos fej, az általa kibocsájtott ultrahangos rezgésekkel behatol a bőrréteg alá, ami gyors rezgésre készteti a zsírsejteket. Ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. Ez is, mint minden nálunk használt módszer teljesen fájdalommentes.

A kavitációs zsírbontás segítségével akár már az első alkalommal 2-3 cm körméret csökkenést tapasztalhatsz. 

radiofrekcencia

RÁDIÓFREKVENCIA

A rádiófrekvencia működése során a rádióhullámok kb 1,5 cm mélyen a bőr alá hatolnak. Ez a folyamat serkenti a kollagén, és elasztin (alapvető bőr-összetevőknek) a termelődését, aminek eredményeképpen a bőr feszesebbé válik, és csökkennek a ráncok és bőrhibák.

A rádiófrekvencia segít a cellulit láthatóságának csökkentésében, mivel javítja a bőr alatti kötőszövetek állapotát. Ennél a kezelésnél két fejet használunk, az egyik a mélyen fekvő szövetekhez ér el mint a has, csípő. A  másik kezelőfejben pedig a beépített vákuum fokozza a szövetek keringését is, ez tökéletes a combon végzett kezelésekhez.

EHP02090lipoo

LIPOLÉZER ZSÍRBONTÁS

Ez a technológia, az FDA által jóváhagyott, non-invazív eljárás, amely a különböző hullámhosszú hideg lézerfényt használja fel, a testzsír mobilizálására. A Lipolézeres zsírbontást követően azonnal feszesebb, selymesebb bőrfelületet tapasztalhatsz. Területtől és problémától függően akár egyszerre 4 testrészen alkalmazható.

Ez az úttörő alakformáló kezelés fájdalommentes megoldást kínál; bőrfeszesítés, testkontúr kialakítás és cellulit-csökkentés. Ez a módszer kifejezetten jó a bőr-közeli zsírsejtek esetében, melyek a tokán, felkaron, és háton helyezkednek el.

IMG_20230228_172933

EMS(HIEMT) KEZELÉS

Egy 30 perces kezelés során nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok stimulálják az izmokat, ami maximális összehúzódást eredményez, ami hagyományos edzéssel nem érhető el. A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami a célzott területen megerősödött izmokat eredményez.

EMSlim/Hiemt gépünk egyedülálló módon a rádiófrekvencia és a HIFEM (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja, ezáltal nem csak az izomépítésben, hanem a bőröd feszesítésében is segít

MIÉRT ÉRDEMES A KEZELÉSEKET KOMBINÁLNI ÉS SZEMÉLYRE SZABNI?

Szakértő csapatunkkal olyan testkezeléseket biztosítunk számodra,  melyek segítségével,  – megfelelő diétával és vízfogyasztással kiegészítve  –  hamarabb érheted el a várva várt eredményeket. Az kavitációs zsírbontással, és a lipolézeres zsírbontással a makacs zsírpárnáktól és a narancsbőrtől búcsúzhatsz el, míg az EMS + Rádiófrekvencia kezeléssel szálkásodhatsz, a szétnyílt hasizmodat kezelheted, úgy hogy közben a bőröd is feszesebb lesz.

Kidolgoztunk egy egyedülálló technikát arra, hogy ezeket az eredményes kezeléseket kombinálva is igénybe veheted. A különböző gépi alakformáló kezelések hatásai felerősítik, kiegészítik egymást, így még látványosabb eredményt érhetünk el a segítségükkel.

Szalonunkban mindenkinek a problémájához mérten, és a hosszú évek szakmai tapasztalatai alapján, személyre szabjuk a kezeléseket. Nincs két egyforma vendég, ezért a kezeléseket mindig alapos állapotfelmérés előzi meg ahol meghatározzuk a leghatékonyabb eljárás kombinációt.

Milyen előnyei vannak a kezelésnek?

 • Gyors körméret csökkenés
 • Narancsbőr megszűntetése
 • Feszesebb simább bőr
 • Szebb testkontúr
 • Teljesen veszély és fájdalommentes eljárások
 • Látványos eredmények már néhány kezelést követően is
 • Mindössze heti 1 óra idő ráfordítás
 • Nagyobb önbizalom és magabiztosság

VIDEÓS VÉLEMÉNY RÓLUNK

A SZALONBAN JÁRT
SINGH VIKI

Brutális eredményt értünk el mindössze néhány alkalom alatt az Intenzív zsírbontó csomaggal. Nem hiszem el, hogy ilyen gyorsan eltűntek a zsírpárnák a hátamról. Szuper a szalon, jófejek a lányok és extra hatékonyak a kezelések! Őszintén ajánlom a Bioskin szalont mindenkinek.
szingh viki

Singh Viki

Énekesnő

SINGH VIKI VÉLEMÉNYE

NÉZD MEG
A VIDEÓT A KEZELÉS HATÁSÁRÓL

EREDMÉNYEK GALÉRIA

VENDÉGEINK VALÓDI EREDMÉNYEI A
KEZELÉSEKET KÖVETŐEN

A fényképek a Bioskin Laser & Beauty Salon (Prime Corp Kft.) tulajdonát képezik. Bármilyen forrás nélküli közlése jogi következményeket von maga után.

zsirbontas ferfiaknak 1zsirbontas ferfi 1
zsirbontas eredmenyezsirbontas eredmenyessege
kavitacios zsirbontas 1kavitacios zsirbontas tapasztalat
alakformalas eredmenyealakformalas eredmenye1
zsirbontas terhesseg utanzsirbontas baba utan
alakformalas babafogyas szules utan
zsirbontas eredmeny1zsirbontas eredmeny 2
alakformalas szules utaneredmenyes fogyas
elotteutana zsirbontaselotteutana zsirbontas1
fajdalommentes zsirbontas 1zsirbontas ferfi 2
comb zsirbontascomb zsirbontas1
has zsirbontasalakformalas ferfiaknak 1
zsírbontás combon eredményzsirbontas combon eredmeny
ultrahangos zsírbontás eredmények 1ultrahangos zsírbontás eredmények 1
ultrahangos zsírbontás előtte utána 1ultrahangos zsírbontás előtte utána
kavitációs zsírbontás férfiaknak 1kavitációs zsírbontás férfiaknak
kavitációs zsírbontás eredmények 1kavitációs zsírbontás eredmények
zsírbontás hason férfiaknakzsírbontás hason férfiaknak
zsírbontás férfizsírbontás férfi 1
fájdalommentes alakformálás 1fájdalommentes alakformálás
kavitációs zsírbontás előtte utána 1kavitációs zsírbontás előtte utána

ÖSSZEHASONLÍTÁS

A LEGGYAKORIBB
EGYÉB ALAKFORMÁLÓ MÓDSZEREK

Nézzük meg röviden milyen előnyei/hátrányai vannak az egyéb alakformáló eljárásoknak

LPG KEZELÉS

Az egyik leggyakrabban keresett szépészeti kezelés az LPG, ami kiválóan alkalmas a bőr feszességének visszaállítására.

cancel 100x100 1Azonban hiába hirdetik sok helyen zsírbontó kezelésnek, az LPG lényegében nem képes a zsírsejtek felbontására. Ez egy modern hullámmasszázs ami a szövetek közötti pangó folyadékok elszállítására alkalmas csak. Egy kúra általában elég hosszú 12-18 alkalomból áll, és a gép vákuumos-görgős kezelőfej kialakítás miatt sokszor elég kellemetlen a kezelés.

lpg

ZSÍRFAGYASZTÁS

Talán a második legtöbbet keresett módszer a nők körében, a zsírfagyasztás (cryolipolysis), ami valóban hatékony lehet egyes páciensek számára, azonban elég sok kockázati tényezőt érdemes figyelembe venni.

cancel 100x100 1Amennyiben nem hozzáértő szakember végezi a kezelést, precízen szabályozható géppel és teljes odafigyeléssel könnyen fagyási sérülést okozhat a készülék. Sajnos nagyon sok ilyen esetről hallani. De a legextrémebb mellékhatása paradox zsír-hiperplázia ami zsírcsökkenés helyett zsírszaporulatot okoz egyes pácienseknél. Sajnos az eltorzult területet kizárólag plasztikai beavatkozással lehet orvosolni.

freeze

HULLÁMMASSZÁZS

Nagyon sok szalonban alakformáló kezelésként hivatkoznak rá, ami egyszerűen nem igaz. Vér és nyirokkeringés javítás a kezelés elsődleges célja, se több se kevesebb.

cancel 100x100 1Tudjuk, hogy rengeteg helyen végzik a gépi alakformáló kezelés részeként/befejezéseként, de sok veszélyt hordozhat magában. Kizárólag előzetes orvosi vizsgálat és javaslat után szabad alkalmazni, mivel nagyon súlyos mellékhatásokat többek között trombózist, vérrögképződést, embóliát okozhat.

pulsee

ZSÍRBONTÓ INJEKCIÓ

Nem túl népszerű és természetéből adódóan kellemetlen és egyáltalán nem veszélytelen eljárás

cancel 100x100 1Sajnos nem áll rendelkezésre elegendő kutatás ami a zsírbontó injekció hosszú távú biztonságosságát alátámasztaná. Néhány páciensnél maradandó bőr alatti csomósodás jelentkezik a kezelt területen, ezen kívül a befecskendezett epesav a zsírsejteken kívül az egyéb sejtek membránját is károsíthatja. Valamint ezeken túlmenően hetekig tartó véraláfutás is kísérheti ezt az eljárást.

injection

KAVITÁCIÓS UH - RF - LIPOLÉZER - EMS

Az általunk alkalmazott technológiák hosszú évek óta szigorúan vizsgált módszerek, melyek biztonságosságát és hatékonyságát számos klinikai kutatás is alátámasztja.

accept 150x150 1A kezelés nem fájdalmas: A vendégek 99%-a szerint nem fájdalmasak a kezelések.
Nem jellemző az irritáció: Bizonyos érzékeny területek kivételével nem lép fel irritáció.
Biztonságos eljárás: Nem kell tartanod komolyabb mellékhatásoktól.
Hatékony alakformálás: A kezelések kombinációja által hatványozottan megnöveltük a kezelések hatékonyságát és egyszerre több probléma is megoldást kínálunk általuk.

KEZELÉSEK ÉS BÉRLET ÁRAK

Zsírbontó – Alakformáló csomagjaink

White and blue Vacation modern instagram post 1080 × 1350 keppont

*Szeptemberben minden bérlet vásárlás esetén + 1 alkalmat adunk (PRIME Turbo, és PRO Turbo esetén 2-t). Az ajánlat időtartama 09.01-09.30.

START
CSOMAG

(50 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH
 • Lipolézer

Árak:

 • Próbakezelés: 15.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 80.000Ft
  (20.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 152.000Ft
  (19.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 25.000Ft
INTENZÍV
CSOMAG

(60 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH
 • Rádiófrekvencia
 • Lipolézer

Árak:

 • Próbakezelés: 20.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 100.000Ft
  (25.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 192.000Ft
  (24.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 30.000Ft
PRO
CSOMAG

(60 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH /
  vagy Lipolézer
 • EMS+RF

Árak:

 • Próbakezelés: 30.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 140.000Ft
  (35.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 272.000Ft
  (34.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 40.000Ft
PRIME
CSOMAG

(90 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH
 • Rádiófrekvencia
 • Lipolézer
 • EMS+RF

Árak:

 • Próbakezelés 40.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 180.000Ft
  (45.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 352.000Ft
  (44.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 50.000Ft

ÚJ - TURBO CSOMAGOK

ULTRA INTENZÍV TURBO CSOMAGOK

Fontos esemény vagy nyaralás közeleg, de nem tetszik amit a tükörben látsz? Az utolsó pillanatban is van megoldás!

Új TURBO csomagjainkkal Extra gyors átalakulást érhetsz el mindössze 4 hét alatt. Maximális hatékonyság a legintenzívebb csomagjaink kombinációjában heti 2 kezeléssel. 

 • A 2 kezelés között minimum 3 napnak kell eltelnie. Pl. hétfő+csütörtök, vagy kedd+péntek
 • A heti 2 kezelés ezekben a csomag kombinációkban a felső határát jelenti az elvégezhető testkezeléseknek. Nagyon fontos, hogy a 4 hetes kúra alatt a szokásosnál is jobban figyelj a megfelelő vízfogyasztásra és ne terheld túl magad. A Sport és diéta természetesen megengedett ebben az időszakban is, de a szokásosnál jobban kell figyelned, hogy ne ess túlzásba.
 • Amennyiben ezen felül egyéb testkezelésen is részt veszel, a bejelentkezés előtt mindenképpen egyeztess velünk.
 • Online foglalás alkalmával csak a próbakezelésed foglald le. Ennél a kúránál a bérlet vásárláskor kötelező az összes alkalmat a szalonban előre rögzíteni, mert különben nem tudjuk biztosítani a helyeket.
 • A TURBO csomagokat a nyári főszezonban(augusztus végéig) limitáltan maximum 8db vendégnek tudjuk felkínálni.
AUGUSZTUS VÉGÉIG ELÉRHETŐ HELYEK 5db
PRO TURBO
CSOMAG

(60+60 PERC/hét)

Maximális hatékonyság heti 2 kezeléssel. Extra gyors eredmények mindössze 4 hét alatt. Ez a PRO csomagunk intenzív változata azok számára akik a lehető legyorsabb és legintenzívebb alakformáló lehetőséget keresik.

Kezelések a csomagban az 1. alkalommal:

 • Kavitációs UH / vagy Lipolézer
 • EMS+RF

Kezelések a csomagban a 2. alkalommal:

 • Kavitációs UH /vagy Lipolézer
 • HIEMT+RF - 2 területen

Árak:
(heti 2 kezelés 60+60 percben)

 • Próbakezelés (2 kezelés): 55.000Ft
 • 4 hetes bérlet (8 kezelés): 280.000Ft
  (35.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül (2 kezelés): 75.000Ft
PRIME TURBO
CSOMAG

(90+60 PERC/hét)

Maximális hatékonyság heti 2 kezeléssel. Extra gyors eredmények mindössze 4 hét alatt. Ez a PRO + PRIME csomagunk kominációja azok számára akik a lehető legyorsabb és legintenzívebb alakformáló lehetőséget keresik.

Kezelések a csomagban az 1. alkalommal:

 • Kavitációs UH
 • Rádiófrekvencia
 • Lipolézer
 • EMS+RF

Kezelések a csomagban a 2. alkalommal:

 • Kavitációs UH/vagy Lipolézer
 • HIEMT+RF - 2 területen

Árak:
(heti 2 kezelés 90+60 percben)

 • Próbakezelés (2 kezelés): 65.000Ft
 • 4 hetes bérlet (8 kezelés): 320.000Ft
  (40.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül (2 kezelés): 85.000Ft

ZSÍRBONTÓ CSOMAG
HASZNOS INFORMÁCIÓK

Nézd meg részletesen mit tartalmaznak a csomagok

 • A kezelés hossza: 50 perc
 • Kezelések a csomagban: Kavitációs Ultrahang + Lipolézer
 • Bérlet ajándék: 50% -os Dióda Lézer kupon KIS területre

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

Azok számára ajánljuk a csomagot, akik kisebb zsírfelesleggel rendelkeznek egy lokális területen. A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a két típusú kezelés kombinációja által.

Milyen esetben válaszd

A csomagot azok számára ajánljuk akiknek 1 testrésszel van csak problémája. Ennél a kezelésnél 1db területet veszünk célba egy kombinált, hatékony kezeléssel.

A csomag felépítése

 1. Első lépésben a kiválasztott területet/területeket a Kavítációs ultrahanggal vesszük célba (1 testrész)
 2. Következő lépésben az előzőleg kavítációval kezelt területre felrakjuk a Lipolézer lapokat. (1 testrész)

A két kezelés kombinációja által egyszerre kezeljük a mélyebben található és a felszíni zsírpárnákat. 

A kezelések idejét szakértő Munkatársunk a kezelt terület sajátosságai alapján személyre szabottan határozza meg.

 • A kezelés hossza: 60 perc
 • Kezelések a csomagban: Kavitációs Ultrahang + Rádiófrekvencia + Lipolézer
 • Bérlet ajándék: 50% -os Dióda Lézer kupon KIS területre

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

Azok számára ajánljuk a csomagot, akik nagyobb zsírfelesleggel rendelkeznek egy lokális területen, valamint szeretnék egy időben további 2-3 testrész zsírbontását/feszesítését elérni. A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a három típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

Milyen esetben válaszd

A csomagot azok számára ajánljuk akiknek több testrésszel van problémája és szeretne egy hatékony kombinált kezeléssel egyszerre több területet kezelni.

A START csomaghoz képest mindössze plusz 5.000Ft/alkalom költségen veheted igénybe a Lipolézer kezelést egyszerre 2-3 területen.

A csomag felépítése

 1. Első lépésben felrakjuk a Lipolézer lapokat azokra a tesztrészekre, ahol bőrközeli zsírok vannak pl: kar, comb, hát, toka (2-3 testrész)
 2. Következő lépésben egy előre kiválasztott, makacsabb zsírrétegű területet a Kavítációs ultrahanggal vesszük célba pl. has, comb (1 testrész)
 3. Ezután Rádiófrekvenciával és a beépített vákummal fokozzuk a nyirokkeringést, és feszesítünk azon a testrészen amit a kavítációval előzőleg megdolgoztunk (1 testrész)
 4. Végül a Lipolézer lapokat erre a területre is rátesszük, így lesz maximálisan intenzív a zsírbontó kezelésünk

A kezelési csomag segítségével 1 testrészen három kezelés kombinációja által (Kavitáció+Rádiófrekvencia+Lipolézer) intenzív zsírbontást végzünk. Továbbá 2-3 testrészt Lipolézer segítségével kezelünk. 

A kezelések idejét szakértő Kolléganőnk a kezelt terület sajátosságai alapján személyre szabottan határozza meg.

A kezelés során egyénre szabva javaslatot teszünk arra melyik területet kezeljük a kavitációs ultrahanggal (ezt a technológiát a mélyebben fekvő zsírrétegre ajánljuk pl. has) és hova kerüljenek a lipolézer lapok (bőrközeli zsírréteget célozva pl.kar, comb)

A lehetőségek száma végtelen, miután látjuk mi a probléma együtt kitaláljuk és megbeszéljük mi lesz az eredményes kezelés menete.

 • A kezelés hossza: 60 perc
 • Kezelések a csomagban: Kavitációs Ultrahang / vagy Lipolézer + Rádiófrekvencia + EMS+RF
 • Bérlet ajándék: 50% -os Dióda Lézer kupon KIS/NAGY területre
 • Bérlet ajándék: 10+1 INGYEN KEZELÉS

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

Amennyiben egy adott mélyebben fekvő zsírrétegre koncentrálnál, vagy több felszíni zsírréteggel rendelkezel, és mindezt kiegészítenéd az elektromágneses izomfejlesztő, zsírégető hatású HIEMT gépünkkel, ezt a csomagot válaszd.  A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a két típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

Milyen esetben válaszd

Amennyiben egy adott mélyebben fekvő zsírrétegre koncentrálnál, vagy több felszíni zsírréteggel rendelkezel, és szeretnéd ezt megtámogatni a HIEMT gépünkkel, ezt a csomagot válaszd.

A csomag felépítése

 1. A testalkatod felmérése után a problémának megfelelően vagy  a LipoLézer zsírbontással kezdjük 2-3 választott* területen, vagy Kavítációs ultrahanggal egy területen. (2-3 testrész)
 2. Ezután Rádiófrekvenciával és a beépített vákummal fokozzuk a nyirokkeringést, és feszesítünk azon a testrészen amit a kavítációval előzőleg megdolgoztunk (1 testrész)
 3. A nyirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében záró lépésként 2 területen EMS/Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes)  kezelést végzünk. A beépített Rádiófrekvenciának köszönhetően a kezelt területeken a zsírvesztés és izomtónus javulása mellet a bőrt is feszesítjük. A HIEMT az izomépítés és a zsírégetés egyidejű alkalmazásával segíthet a test tónusának és alakjának kialakításában, ami esztétikusabb megjelenést eredményez. (2 testrész)

A lipolézert több testrészen, (kar/comb/hát/toka) míg a kavítációs zsírbontást egy testrészen (has vagy csípő vagy comb belső vagy comb külső) közepes vagy nagy zsírlerakódás esetén ajánljuk. A HIEMT gépet egyszerre 4 területre tudjuk feltenni ezek lehetnek: has+karok, Has+combok, popsi+karok stb.

Akkor válaszd ha a zsírbontás mellé tónusosabb tesfelépítést, és feszesebb bőrt szeretnél.

 • A kezelés hossza: 90 perc
 • Kezelések a csomagban: Kavitációs Ultrahang + Rádiófrekvencia + Lipolézer + EMS+RF
 • Bérlet ajándék: 50% -os Dióda Lézer kupon KIS/NAGY területre
 • Bérlet ajándék: 10+1 INGYEN KEZELÉS

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

PRIME zsírbontó csomagunkat akkor érdemes választanod ha maximális eredményt szeretnél elérni rövid idő alatt. Ezzel a komplex kezeléssel egyszerre támadjuk a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt és építjük az izmokat. A különböző technológiák kombinációjával maximális fokozatra kapcsoljuk az alakformálást/zsírbontást.

Milyen esetben válaszd

Amennyiben nagyobb zsírfelesleggel rendelkezel, vagy szeretnél gyors és látványos eredményt elérni, mindenképp ezt a csomagot válaszd.

A csomag felépítése

 1. A kezelés első lépéseként testmérettől függően 3-4 testrészre felhelyezzük a Lipolézer lapokat. (2-3 testrész)
 2. Második lépésként, egy területen (mélyebben fekvő, jobban ragaszkodó zsírszövet pl has) Kavítációs zsírbontást végzünk. (1 testrész)
 3. A kavítációval kezelt területen Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést. (1 testrész)
 4. A nyirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében utolsó lépésként 2 területen EMS/Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes) kezelést végzünk. A beépített Rádiófrekvenciának köszönhetően a kezelt területeken a zsírvesztés és izomtúnus javulása mellet a bőrt is feszesítjük. (2 testrész)

HATÉKONY

PROFESSZIONÁLIS ALAKFORMÁLÁS
MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Annyira bízunk a gépünk erejében, és a Munkatársaink szakértelmében, hogy ezentúl garanciát adunk a kezelésekre!

shield

EREDMÉNY GARANCIA

Amennyiben 5 alkalom után egyáltalán nem lesz látható eredménye a kezelésnek visszafizetjük az árát

money back guarantee

ÁR GARANCIA

Garanciát vállalunk az árainkra, ha elkezded egy adott áron a kúrád, akkor a végéig azon az áron járhatsz hozzánk.

quality 1

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden tekintetben elégedettek legyetek az elért eredménnyel.

KOCKÁZAT NÉLKÜL

GARANCIÁLIS
FELTÉTELEK

Annyira bízunk a gépeink erejében, és a Munkatársaink szakértelmében, hogy ezentúl garanciát adunk a kezelések eredményességére!

Garanciális Feltételeinket itt tudod elolvasni.