• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

KOMBINÁLT ALAKFORMÁLÓ KEZELÉS

Alakformáló kezelés Budapest, Zsírbontás és EMS, HIEMT Budapesten

SZEMÉLYRE SZABOTTAN A MAXIMÁLIS EREDMÉNYÉRT

INTENZÍV + PRIME
ZSÍRBONTÓ CSOMAG

ZSÍRBONTÁS – KÖRFOGAT CSÖKKENÉS – 4 AZ 1-BEN EGY IDŐBEN

Intenzív és kombinált csomagjaink segítségével hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban az összes hatásos kezelésünket összegyúrtuk, így nincs olyan zsírlerakódás, vagy problémás terület ahol ne érhetnénk el látványos változást! Új 4 az 1-ben kombinált csomagjaink segítségével személyre szabott kúrákat biztosítunk számodra.

bioskin treatment

Mivel kezelünk?

KAVITÁCIÓ +LIPOLÉZER +RÁDIÓFREKVENCIA +HIEMT

Kidolgoztunk egy egyedülálló technikát arra, hogy ezeket az eredményes kezeléseket kombinálva is igénybe veheted. A különböző gépi alakformáló kezelések hatásai felerősítik, kiegészítik egymást, így még látványosabb eredményt érhetünk el a segítségükkel.

kavitacio
01
Kavítációs zsírbontás
A leghatékonyabb gépi alakformáló kezelés közel két évtizede, hiszen a kavitációs ultrahang hullámok a mélyen elhelyezkedő zsírsejtekig jutnak, és a térfogatukat csökkentik.
lipolezer
02
LipoLézer zsírbontás
Ez az úttörő alakformáló kezelés is fájdalommentes megoldást kínál; bőrfeszesítés, testkontúr kialakítás és cellulit-csökkentés. Ez a módszer kifejezetten jó a bőr-közeli zsírsejtek esetében.
IMG 20231130 143446 scaled
03
Rádiófrekvencia
Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést.
hiemt ems kezeles
04
HIEMT
A HIEMT kezelés egy komplex alakformáló technológia. Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, maximumra fokozva a többi kezelésünk hatását.

AZ INTENZÍV ÉS PRIME CSOMAGUNK FELÉPÍTÉSE

HOGYAN ZAJLIK
EGY KEZELÉS?

Első alkalommal megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután felfekszel a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés.

Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során, mert egy kicsit hideg) kezdetét veszi a kavitációszsírbontás és a lipolézer. A kavitációs kezelőfejjel masszírozzuk a kiválasztott terület egyik felét, (a méret függvényében gyakran két részre osztjuk a hasat) míg a másik felén a lipolézer dolgozik, utána csere. Ekkor a két technológiával összhangban fellazítjuk a makacsabb zsírréteget. Ezt követően a pulzáló rádiófrekvencia segítségével visszafeszesítjük a bőrt, valamint fokozzuk a vér, és nyirokkeringést is.
Végül pedig a HIEMT kezelés során, a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

Milyen eredményre számíthatsz?

A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a 4 típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

Milyen esetben válaszd

Azok számára ajánljuk akiknek egy testrésszel van problémája és szeretne egy hatékony kombinált kezeléssel végleg leszámolni a kellemetlen zsírpárnáival.

Mindkét csomagunk azonos kezeléseket tartalmaz, azonban a PRIME csomag +30 perccel hosszabb ezért látványosabb eredményekre számíthatsz rövidebb idő alatt.

ISMERJ MEG MINKET

Az INTENZÍV/PRIME zsírbontó csomagunkat akkor érdemes választanod ha maximális eredményt szeretnél elérni rövid idő alatt. Ezzel a komplex kezeléssel egyszerre támadjuk a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt és építjük az izmokat. A különböző technológiák kombinációjával maximális fokozatra kapcsoljuk az alakformálást/zsírbontást.

NÉZD MEG
A VIDEÓT A KEZELÉSRŐL

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Igen! Férfiak esetében legtöbbször a hasat, és csípőt szoktuk kezelni, de várjuk őket a HIEMT/EMS kezelésre is, ha az izomépítés az elsődleges. A dióda lézeres szőrtelenítés is elérhető számukra (azonos árakkal) egyedül az intim területeket nem vállaljuk.
  • A válasz egyértelmű nem. Nálunk egyetlen alakformáló kezelés sem fájdalmas. Egyfelől nem hiszünk a szépségért szenvedésben, valamint olyan fejlett gépekkel dolgozunk ahol az eredményhez nem kell felületi sérülést okozni.
  • Hosszútávú eredményre számíthatsz Amennyiben nincs hormonális problémád és alapvetően odafigyelsz az étkezésedre, sokáig megőrizheted az elért eredményt. A lebontott zsír nem tud újra nőni, de ha nem figyelsz oda sajnos újakat növeszthetsz helyettük.
  • Egyedülálló eredmény garanciát vállalunk Amennyiben nincs látható eredménye a kezelésnek további alkalmakat adunk ajándékba. A garanciális feltételeket itt tudod elolvasni: Garancia
  • A fogyás nem kilóban hanem centikben mérhető. Ez egy alakformáló kezelés, ahol a hangsúly nem a kilók, hanem a centik lefaragásán van. Minden kezelés előtt, és a következő kezelés végén készítünk egy fényképet a területről amit megosztunk veled, így nyomon követheted a változást.
  • Hetente. Az EMS kezelésünk kivételével, heti egy kezelést javaslunk.
  • Teljesen biztonságos minden kezelésünk Kizárólag azokat a gépi alakformáló módszereket alkalmazzuk, melyeknél nem kell mellékhatásoktól, vagy kockázatoktól tartanod.
  • Egyáltalán nem A kezelés után azonnal visszatérhetsz a szokásos teendőidhez. Nincs felépülési, lábadozási idő, nyugodtan sportolhatsz is.

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.