• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

KOMBINÁLT ALAKFORMÁLÓ KEZELÉS

Alakformáló kezelés Budapest, Zsírbontás és EMS, HIEMT Budapesten

NÖVELD A HATÉKONYSÁGOT

VÁLASSZ KOMPLEX
TESTKEZELÉSEINK KÖZÜL

Intenzív és kombinált csomagjaink segítségével hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban az összes hatásos kezelésünket összegyúrtuk, így nincs olyan zsírlerakódás, vagy problémás terület ahol ne érhetnénk el látványos változást!

INTENZÍV
ZSÍRBONTÓ CSOMAG

ZSÍRBONTÁS – KÖRFOGAT CSÖKKENÉS – TÖBB TESTTÁJON EGY IDŐBEN

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

Azok számára ajánljuk a csomagot, akik nagyobb zsírfelesleggel rendelkeznek egy lokális területen, valamint szeretnék egy időben további 2-3 testrész zsírbontását/feszesítését elérni. A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a három típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

Milyen esetben válaszd

A csomagot azok számára ajánljuk akiknek több testrésszel van problémája és szeretne egy hatékony kombinált kezeléssel egyszerre több területet kezelni.

START csomaghoz képest mindössze plusz 5.000Ft/alkalom költségen veheted igénybe a Lipolézer kezelést egyszerre 2-3 területen.

A csomag felépítése

 1. Első lépésben felrakjuk a Lipolézer lapokat azokra a tesztrészekre, ahol bőrközeli zsírok vannak pl: kar, comb, hát, toka (2-3 testrész)
 2. Következő lépésben egy előre kiválasztott, makacsabb zsírrétegű területet a Kavítációs ultrahanggal vesszük célba pl. has, comb (1 testrész)
 3. Ezután Rádiófrekvenciával és a beépített vákummal fokozzuk a nyirokkeringést, és feszesítünk azon a testrészen amit a kavítációval előzőleg megdolgoztunk (1 testrész)
 4. Végül a Lipolézer lapokat erre a területre is rátesszük, így lesz maximálisan intenzív a zsírbontó kezelésünk

A kezelési csomag segítségével 1 testrészen három kezelés kombinációja által (Kavitáció+Rádiófrekvencia+Lipolézer) intenzív zsírbontást végzünk. Továbbá 2-3 testrészt Lipolézer segítségével kezelünk. 

Az intenzív zsírbontás, alakformálás menete

EHP02029lipooo2 scaled
01
LipoLézer zsírbontás
A kezelés első lépéseként testmérettől függően 3-4 testrészre felhelyezzük a lipolézer lapokat.
EHP01985 scaled
02
Kavítációs zsírbontás
Miután a lézer lapok felkerültek, egy területen (mélyebben fekvő, jobban ragaszkodó zsírszövet pl has) kavítációs zsírbontást végzünk 30 percig.
EHP02014nn scaled
03
Rádiófrekvencia
Ezen a testrészen Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést.
has lipo scaled
04
Lipolézer lapok felkerülése
Miután a legmakacsabb zsírszövetet megkezeltük ultrahanggal, erre a testrészre is felkerül a lipolézer.

PRO
ZSÍRBONTÓ CSOMAG

ZSÍRBONTÁS – KÖRFOGAT CSÖKKENÉS – TÖBB TESTTÁJON EGY IDŐBEN

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

Amennyiben egy adott mélyebben fekvő zsírrétegre koncentrálnál, vagy több felszíni zsírréteggel rendelkezel, és mindezt kiegészítenéd az elektromágneses izomfejlesztő, zsírégető hatású HIEMT gépünkkel, ezt a csomagot válaszd.  A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a két típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

Milyen esetben válaszd

Amennyiben egy adott mélyebben fekvő zsírrétegre koncentrálnál, vagy több felszíni zsírréteggel rendelkezel, és szeretnéd ezt megtámogatni a HIEMT gépünkkel, ezt a csomagot válaszd.

A csomag felépítése

 1. A testalkatod felmérése után a problémának megfelelően vagy  a LipoLézer zsírbontással kezdjük 2-3 választott* területen, vagy Kavítációs ultrahanggal egy területen. (2-3 testrész)
 2. Ezután Rádiófrekvenciával és a beépített vákummal fokozzuk a nyirokkeringést, és feszesítünk azon a testrészen amit a kavítációval előzőleg megdolgoztunk (1 testrész)
 3. A nyirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében záró lépésként 2 területen EMS/Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes)  kezelést végzünk. A beépített Rádiófrekvenciának köszönhetően a kezelt területeken a zsírvesztés és izomtónus javulása mellet a bőrt is feszesítjük. A HIEMT az izomépítés és a zsírégetés egyidejű alkalmazásával segíthet a test tónusának és alakjának kialakításában, ami esztétikusabb megjelenést eredményez. (2 testrész)

A PRO zsírbontás, alakformálás menete

Kavitacios zsirbontas Instagram tortenet Facebook bejegyzes 700 × 788 keppont 1
01
Kavítációs vagy LipoLézer zsírbontás
A testalkatod elmérése után javaslatot teszünk arra hogy kavítációval vagy lipolézerrel kezeljünk.
IMG 20230228 172933 scaled
02
EMS + Rádiófrekvencia
A HIEMT az izomépítés és a zsírégetés egyidejű alkalmazásával segíthet a test tónusának és alakjának kialakításában, ami esztétikusabb megjelenést eredményez.

PRIME
ZSÍRBONTÓ CSOMAG

ZSÍRBONTÁS – KÖRFOGAT CSÖKKENÉS – TÖBB TESTTÁJON EGY IDŐBEN

Kinek ajánljuk a csomagot, milyen eredményre számíthatsz?

PRIME zsírbontó csomagunkat akkor érdemes választanod ha maximális eredményt szeretnél elérni rövid idő alatt. Ezzel a komplex kezeléssel egyszerre támadjuk a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt és építjük az izmokat. A különböző technológiák kombinációjával maximális fokozatra kapcsoljuk az alakformálást/zsírbontást.

Milyen esetben válaszd

Amennyiben nagyobb zsírfelesleggel rendelkezel, vagy szeretnél gyors és látványos eredményt elérni, mindenképp ezt a csomagot válaszd.

A csomag felépítése

 1. A kezelés első lépéseként testmérettől függően 3-4 testrészre felhelyezzük a Lipolézer lapokat. (2-3 testrész)
 2. Második lépésként, egy területen (mélyebben fekvő, jobban ragaszkodó zsírszövet pl has) Kavítációs zsírbontást végzünk. (1 testrész)
 3. A kavítációval kezelt területen Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést. (1 testrész)
 4. A nyirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében utolsó lépésként 2 területen EMS/Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes) kezelést végzünk. A beépített Rádiófrekvenciának köszönhetően a kezelt területeken a zsírvesztés és izomtúnus javulása mellet a bőrt is feszesítjük. (2 testrész)

A PRIME zsírbontás, alakformálás menete

has lipo scaled
01
LipoLézer zsírbontás
A kezelés első lépéseként testmérettől függően 3-4 testrészre felhelyezzük a lipolézer lapokat.
Nevtelen 1200 × 788 keppont 900 × 788 keppont 700 × 788 keppont 1
02
Kavítációs zsírbontás
Második lépésként, egy területen (mélyebben fekvő, jobban ragaszkodó zsírszövet pl has) kavítációs zsírbontást végzünk.
cavitation machine 1643106952 e1694343165971
03
Rádiófrekvencia
A kavítációval kezelt területen Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést.
IMG 20230228 172933 scaled
04
EMS + Rádiófrekvencia (HIEMT)
A yirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében utolsó lépésként 2 területen Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes) kezelést végzünk. A beépített Rádiófrekvenciának köszönhetően a kezelt területeken a zsírvesztés és izomtúnus javulása mellet a bőrt is feszesítjük.
zsírbontás combon eredményzsirbontas combon eredmeny

EREDMÉNYEK

VENDÉGEINK ELŐTTE - UTÁNA KÉPEI

Vendégeink valódi eredményei az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelést követően.

 • CM-BEN MÉRHETŐ FOGYÁS
 • FESZESEBB SIMÁBB BÖR
 • KEVESEBB LÁTHATÓ NARANCSBŐR
 • NÖVEKVŐ ÖNBIZALOM
 • JAVULÓ TESTKÉP
 • ÚJ RUHATÁR

TESTTEKERCSELÉS CIKKEK

OLVASS TOVÁBBI CIKKEKET A TESTTEKERCSELÉSRŐL

MINDEN FONTOS INFO

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A kielégítő eredmény céljából neked is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban. A kezelés után a méreganyagok kiürülése miatt érezheted magad levertnek, fáradtnak ez természetes folyamat, a vízivással és mozgással viszont hamar orvosolható. Ahogy a többi kezelésünknél is, de itt még fontosabb a kezelés utáni szénhidrátbevitel csökkentése is.

Sokan kérdezitek már a bejelentkezés alkalmával, hogy hány centiméter csökkenés várható és hogy hány testrészt tudunk egyszerre kezelni, ezt minden esetben személyesen beszéljük meg (a próbaalkalom vagy a személyes konzultáció során) mivel minden esetben látnunk kell a kezelendő terület(ek) méretét. A két alkalmas próbakezeléseket ezért alkottuk meg, hogy le tudjuk mérni, hogy a két alkalom alatt átlagban hány centiméter megy le, így meg tudsz győződni a kezelések hatékonyságáról.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Aki krónikusan elhízott (120kg felett)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobbfokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, nyomás allergia
 • Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.