• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

HIEMT KEZELÉS

HIEMT KEZELÉS

ISMERD MEG A LEGFŐBB ELŐNYÖKET

PRÓBÁLD KI HIEMT GÉPÜNKET
ÉS KERÜLJ BOMBA FORMÁBA

EGYSZERRE AKÁR 2 TERÜLETEN

A test több területére is alkalmazható, beleértve a hasat, a feneket, a combokat, a karokat és a vádlikat, így sokoldalú lehetőség a testkontúrozásra és az izomépítésre.

ZSÍRÉGETÉS MÁGNESES ERŐVEL

Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, lehetővé téve a tónusos test kialakítását.

ULTRA ERŐS GÉP

Az országban egyedülálló módon 8 TESLÁVAL, és 250Hz-el működő gépünk extra erős, ezáltal gyorsabb eredményeket érhetsz el, legyen szó hasról, karokról, vagy combokról.

ems hiemt

4 AZ EGYBEN KEZELÉS

HIEMT mágneses erővel a zsírpárnák ellen

HIEMT gépünk a Fókuszált Elektromágneses Technológia erejét használja, ezáltal nem csak az izomépítésben, hanem a bőröd feszesítésében is segít.

 • A haskörfogat csökkenése és a hasizomzat definíciójának növelése
 • A törzsizmok erősítése
 • A petyhüdt karok feszesebbé tétele
 • A fenék megemelése
 • A rectus diastasis/ szétnyílt hasizom kezelése
Izomépítés 100%
Zsírégetés 100%
Feszesítés 100%

KEZELHETŐ TERÜLETEK

Mely testrészek kezelésére alkalmas az HIEMT?

Az alábbi testrészeken van lehetőség a kezelés biztonságos elvégzésére. (Arcot, tokát, nyakat, mellkast nem lehet HIEMT-tel kezelni!)

 • Has /Gyomor tájék
 • Kar
 • Vádi
 • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
 • Fenék
 • Szétnyílt hasizom

Jelentkezz
kezelésre
online

AZ ORSZÁG LEGERŐSEBB HIEMT GÉPE

A szalonban használt HIEMT gép az országban kapható legerősebb verzió: 13 Tesla,  250Hz és 6.000W teljesítménnyel rendelkezik

Hiemt budapest

A KEZELÉS MENETE 3 LÉPÉSBEN

A HIEMT kezelés menete

Az első találkozáskor átbeszéljük, mi az ami a téged legjobban zavar és ennek függvényében javasoljuk a számodra leginkább megfelelő alakformáló kezelést.

lipolézeres zsírbontás
01
Konzultáció
Miután megbeszéltük, hogy a problémádhoz mérten melyik testrészt vesszük kezelésbe, készítünk egy fényképet a területről. A negyedik alkalom után közösen megnézzük a különbségeket, így tudjuk igazolni a kezelés hatékonyságát.
hiemt
02
HIEMT kezelés
Második lépésként felhelyezzük a kezelőfejeket az általad kiválasztott területekre. Több lehetséges kombináció is van: has+belső comb, has+kar, popsi+kar, kar+hátsó comb stb.
taibo
03
A kezelés alatt
A kezelés alatt folyamatosan, az egyéni igényekhez mérten emeljük a beállításokat. Érezni fogod ahogy összehúzódnak az izmaid és elernyednek. A kezelés után enyhe izomláz várható a következő két napban.

A KEZELÉS FELÉPÍTÉSE

HOGYAN ZAJLIK
EGY KEZELÉS?

KAVITÁCIÓ +LIPOLÉZER +RÁDIÓFREKVENCIA +HIEMT

A maximális hatékonyság érdekében 4 egymásra épülő alakformáló technikával a zsírréteg minden rétegét megcélozzuk. A különböző gépi alakformáló kezelések hatásai felerősítik, kiegészítik egymást, így még látványosabb eredményt érhetünk el a segítségükkel.

kavitacio
01
Kavítációs zsírbontás
A leghatékonyabb gépi alakformáló kezelés közel két évtizede, hiszen a kavitációs ultrahang hullámok a mélyen elhelyezkedő zsírsejtekig jutnak, és a térfogatukat csökkentik.
lipolezer
02
LipoLézer zsírbontás
Ez az úttörő alakformáló kezelés is fájdalommentes megoldást kínál; bőrfeszesítés, testkontúr kialakítás és cellulit-csökkentés. Ez a módszer kifejezetten jó a bőr-közeli zsírsejtek esetében.
IMG 20231130 143446 scaled
03
Rádiófrekvencia
Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést.
hiemt ems kezeles
04
HIEMT
A HIEMT kezelés egy komplex alakformáló technológia. Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, maximumra fokozva a többi kezelésünk hatását.

A kezelés menete

 • Első alkalommal megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután felfekszel a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés
 • Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során, mert egy kicsit hideg) kezdetét veszi a kavitációs zsírbontás és a lipolézer. A kavitációs kezelőfejjel masszírozzuk a kiválasztott terület egyik felét, (a méret függvényében gyakran két részre osztjuk a hasat) míg a másik felén a lipolézer dolgozik, utána csere. Ekkor a két technológiával összhangban fellazítjuk a makacsabb zsírréteget.
 • Ezt követően a pulzáló rádiófrekvencia segítségével visszafeszesítjük a bőrt, valamint fokozzuk a vér, és nyirokkeringést is.
 • Végül pedig a HIEMT kezelés során, a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

Milyen eredményre számíthatsz?

A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a 4 típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

A HIEMT hatása

Mit jelent az elektromágneses alakformálás?

Egy 30 perces Hiemt-kezelés körülbelül 35 000-40 000 izomösszehúzódásnak felel meg, ami nagyjából 20 000 felülést jelent 30 perc alatt. Remekül hangzik, nem igaz?

Egy 30 perces kezelés során nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok stimulálják az izmokat, ami maximális összehúzódást eredményez, ami hagyományos edzéssel nem érhető el. A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami a célzott területen megerősödött izmokat eredményez.

A FOLYAMAT

Az extrém izomstimuláció hatására az izomrostok ugyanúgy lebomlanak, mint egy rendszeres edzés során. A szervezet azonban megjavítja a rostokat, így erősebb, nagyobb izomrostok jönnek létre, amelyek megnövekedett izomtömeget és feszesebb, tónusosabb testet eredményeznek. Ráadásul ez az intenzív izommunka arra készteti a szervezetet, hogy azonnal a zsírsejtekből származó energiát használja fel, amelyek nincsenek felkészülve egy ilyen intenzív igénybevételre. A zsírsejtek jelentős mennyiségű szabad zsírsavat szabadítanak fel, ami nagyfokú lipolízist indít el, és a zsírsejtekben sejthalált (apoptózist) okoz.

HATÁSAI

Izomtónus növekedés
Izomtömeg-növekedés
Testzsírcsökkenés
A fenék látható megemelése
Nagyobb anyagcsere-ráta
A szétnyílt hasizom csökkentése

MAXIMALISTÁKNAK AJÁNLJUK

PRÓBÁLD KI
KOMBINÁLT KEZLÉSEINKET

Intenzív és kombinált alakformáló csomagjaink segítségével hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban az összes hatásos kezelésünket összegyúrtuk, így nincs olyan zsírlerakódás, vagy problémás terület ahol ne érhetnénk el látványos változást! HIEMT kezelés önmagában vagy az INTENZÍV és  PRIME csomagunkban is elérhető.

MINDEN FONTOS INFO

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A kielégítő eredmény céljából neked is aktívan részt kell vállalnod az alakformáló eljárásban. A kezelés után a méreganyagok kiürülése miatt érezheted magad levertnek, fáradtnak ez természetes folyamat, a vízivással hamar orvosolható. Ahogy a többi kezelésünknél is, de itt még fontosabb a kezelés utáni szénhidrátbevitel csökkentése is.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Agyi érbetegségben szenvedők (stroke betegek)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, nyomás allergia
 • Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.