• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján
kérdések kavítációs zsírbontó kezeléseknél

A legfontosabb bejelentkezés előtti kérdések kavítációs zsírbontó kezeléseknél.

Vannak olyan kérdések, melyek 10 éve minden bejelentkezéskor felmerülnek, ezért ebben a cikkben összeszedtük neked a válaszokat.

Ezek a következők:

  1. Mennyit lehet a kezeléssel formálódni, mennyire hatásos a kavítációs zsírbontás?
  2. Milyen gyakran mehetek hozzátok?
  3. Valamit vinnem kell magammal?
  4. Mit ehetek, ihatok a kezelés napján?
  5. Van valami kizáró ok, amiért nem mehetek hozzátok?

1. Mennyire hatásos a kezelés

Bejelentkezés előtti kérdések kavítációs zsírbontó kezeléseknél

Erre minden esetben azt a választ tudjuk adni, hogy a kezelés hatékonysága többnyire a próbakezelések után látható, hiszen nem mindegy:

👉hogyan reagál a szervezeted az ultrahangra, mennyire gyorsan engedi el a felesleget.
🥗 diétásan étkezel?
🤸‍ jársz edzeni?
💧‍ mennyi vizet iszol?
és a legfonto
sabb, hogy mekkora a kiinduló zsír, mióta van ott és miért….🤔

A próbakezelések előtt minden esetben felmérjük az adott testrészt, lefényképezzük, elmondjuk, hogy a tapasztalatunk szerint honnan csökken a zsír leggyorsabban, hova mennyi időt kell szánni.

A kezelések alatt pedig tanácsokat adunk az étkezésre, így sokkal sikeresebb lesz a formálódás.

Azonban általánosságban elmondható, hogy alkalmanként 1-3 cm körméret csökkenés várható az ultrahangos zsírbontó kezelést követően. A leggyorsabban a csípőn található zsír “bontható”, majd ezt követi a hasi zsír, és tapasztalatunk szerint a legjobban a combon, lábon található zsírréteg “ragaszkodik” a tulajdonosához.

Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni , hogy ez teljesen egyéni. Ezért is alkottuk meg a két alkalmas próbakezelést, hiszen ezt követően, az előtte-utána fényképen már látni, és érezni fogod a kezelés hatékonyságát. Erről is írtunk egy posztot miért tartjuk fontosnak az előtte utána Fényképeket a kavítációs zsírbontó kezelés eredményességének bemutatására.

2. Milyen gyakran vehetem igénybe a kezeléseket?

Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

Tehát heti egyszer jöhetsz  kavítációs zsírbontó kezelésre!

3. Mit kell magammal vinnem?

Semmit 🙂 

4. Étkezés, vízivás a kezelés előtt-után

Vízivás:
A kezelés napján és utána 2 napig javasolt minimum napi 3l cukormentes víz fogyasztása.

Étkezés:
Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt,  és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok zöldséget ajánlunk.

Sport:
A kezelés napján javasoljuk a legalább 30 perc mozgást,  hiszen ez felpörgeti az anyagcserét, illetve segít “kiizzadni” a felbomlott zsírt és salakanyagokat a szervezetedből. Amennyiben be tudod iktatni egy szaunázás is sokat dob a kezelés hatékonyságán.

5. Milyen esetben nem javasoljuk a kezelés elvégzését?

Minden kezelésünk leírása alatt megtalálod a weboldalon milyen esetekben nem lehet jönni hozzánk, de a legfontosabbak a következők: szoptatás, betegség, nátha, láz, fertőző betegség, szívbetegség, daganatos megbetegedés. 

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavítációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk, két alkalmas akciós próbakezelésre.

Online bejelentkezés

További posztjaink hamarosan a weboldalon és a Facebook oldalunkon is elérhetőek lesznek.