• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján
kérdések kavítációs zsírbontó kezeléseknél

A legfontosabb bejelentkezés előtti kérdések kavitációs zsírbontó kezeléseknél.

Vannak olyan kérdések, melyek 13 éve minden bejelentkezéskor felmerülnek, ezért ebben a cikkben összeszedtük neked a válaszokat.

Ezek a következők:

  1. Mennyit lehet a kezeléssel formálódni, mennyire hatásos a kavitációs zsírbontás?
  2. Hogyan zajlik egy kezelés?
  3. Milyen gyakran mehetek hozzátok?
  4. Valamit vinnem kell magammal?
  5. Mit ehetek, ihatok a kezelés napján?
  6. Van valami kizáró ok, amiért nem mehetek hozzátok?

1. Mennyire hatásos a kezelés

Bejelentkezés előtti kérdések kavítációs zsírbontó kezeléseknél

Erre minden esetben azt a választ tudjuk adni, hogy a kezelés hatékonysága többnyire az első alkalom után látható, hiszen nem mindegy:

👉hogyan reagál a szervezeted az ultrahangra, mennyire gyorsan engedi el a felesleget.
🥗 diétásan étkezel?
🤸‍ jársz edzeni?
💧‍ mennyi vizet iszol?
és a legfonto
sabb, hogy mekkora a kiinduló zsír, mióta van ott és miért….🤔

Az első alkalom előtt minden esetben felmérjük az adott testrészt, lefényképezzük, elmondjuk, hogy a tapasztalatunk szerint honnan csökken a zsír leggyorsabban, hova mennyi időt kell szánni.

A kezelések alatt pedig tanácsokat adunk az étkezésre, így sokkal sikeresebb lesz a formálódás.

Azonban általánosságban elmondható, hogy alkalmanként 1-3 cm körméret csökkenés várható az ultrahangos zsírbontó kezelést követően. A leggyorsabban a csípőn található zsír “bontható”, majd ezt követi a hasi zsír, és tapasztalatunk szerint a legjobban a combon, lábon található zsírréteg “ragaszkodik” a tulajdonosához.

Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni , hogy ez teljesen egyéni. Ezért is alkottuk meg az első alkalmas kezelést, hiszen ezt követően már látni, és érezni fogod a kezelés hatékonyságát. Ahhoz hogy a garanciánkat érvényesíteni tudd, és nyomon kövesd az alakulásod, fontosnak tartjuk az előtte utána Fényképeket. Erről is írtunk egy posztot amit ajánlunk a figyelmedbe.

2. Hogyan zajlik egy kezelés?

Az első alkalom mindig magába foglal egy konzultációt, ahol megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután felfekszel a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés.

Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során, mert egy kicsit hideg) kezdetét veszi a kavitációs zsírbontás és a lipolézer. A kavitációs kezelőfejjel masszírozzuk a kiválasztott terület egyik felét, (a méret függvényében gyakran két részre osztjuk a hasat) míg a másik felén a lipolézer dolgozik, utána csere. Ekkor a két technológiával összhangban fellazítjuk a makacsabb zsírréteget. Ezt követően a pulzáló rádiófrekvencia segítségével visszafeszesítjük a bőrt, valamint fokozzuk a vér, és nyirokkeringést is.
Végül pedig a HIEMT kezelés során, a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

3. Milyen gyakran vehetem igénybe a kezeléseket?

Hetente egyszer. Kavitációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

Tehát heti egyszer jöhetsz alakformáló kezelésre! (kivéve HIEMT)

4. Mit kell magammal vinnem?

Semmit, mi mindenről gondoskodunk.

5. Étkezés, vízivás a kezelés előtt-után

Vízivás:
A kezelés napján és utána 2 napig javasolt minimum napi 3liter cukormentes tea, víz fogyasztása.

Étkezés:
Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt,  és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok zöldséget ajánlunk.

Sport:
A kezelés napján, vagy másnap nagyon jó lenne egy kis mozgást is beiktatni, hiszen ez felpörgeti az anyagcserét, illetve segít “kiizzadni” a felbomlott zsírt és salakanyagokat a szervezetedből. Amennyiben ez nem jön össze sem akkora probléma hiszem a HIEMT pont ezért került be a kezelésekbe.

6. Milyen esetben nem javasoljuk a kezelés elvégzését?

A legbiztonságosabb gépekkel dolgozunk viszont vannak olyan esetek, kontraindikációk amikor nem ajánljuk  a kezeléseket. Itt tudod a teljes listát elolvasni.

7. Mi történik ha le kell mondanom, vagy módosítani szeretném a kezelés időpontját?

Ezt 48 órával a kezelés előtt, a visszaigazoló e-mailben való linkre (Időpont módosítása/törlése) egyszerűen megteheted. 48 órán belüli időpontokat lemondási díj ellenében tudod módosítani vagy törölni.

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavitációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk.

Online bejelentkezés

További posztjaink az Instagram oldalunkon és a Facebook oldalunkon is elérhetőek.