• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Kavítációs zsírbontás eredménye és az előtte-utána képek

Kavítációs zsírbontás eredménye

Ahhoz, hogy meggyőződj a kavítációs zsírbontás eredményéről, nagyon fontos az előtte-utána fotó.

Mostanában gyakran tapasztaljuk, hogy a Vendégeink nem engedik, hogy képet készítsünk róluk. Nagyon fontosnak tarjuk az előtte utána képeket, hiszen már évek óta elhagytuk a centizést, így ez az egyetlen és bizonyítható módja, hogy lássuk/lásd a kezelés eredményét.

Miért nem mérünk centivel?
Mert egyfelől nagyon nehéz mindig ugyanott lemérni az adott testrészt, a másik oka pedig az, hogy ha előzőleg olyan ételt, vagy italt fogyasztottál ami puffaszt, vagy hormonálisan éppen olyan periódusban vagy, teljesen valótlan eredményt ad a centi. Az sem mindegy reggel vagy este centizünk, hogy menyi vizet ittál, mennyit ültél, álltál, milyen idő van aznap.

Mivel mérheted akkor otthon a hatást?
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mielőtt elkezdenél alakformáló kezelésre járni, érdemes egy olyan szoknyát, nacit felpróbálni ami éppen hogy, vagy nehezen jön rád.

Ezeken a ruhadarabokon a kezelések után 2-3 nappal, ellenőrizheted a kavítációs zsírbontás eredményét.

Mit ne tegyél otthon?
Ne méregesd magad állandóan a mérlegen, hiszen ez alakformáló kezelés, maximum a testzsírszázalékodra lesz hatással (azon sem mindig mérhető, hiszen a nyári meleg, a vízivás, illetve a hormonok azt az értéket is befolyásolják).  Mivel mi mindig ajánljuk, hogy a kúra alatt figyelj a makrotápanyag beviteledre és a kalóriákra is ezért ha megfogadod ezeket a tanácsokat biztosan fogyni is fogsz, de ezt heti egyszer reggel bőven elegendő ellenőrizned. Kavítációs zsírbontás eredménye

Hogyan készülnek az előtte utána zsírbontó képek?
A legelső kezelés elején készítünk minden oldalról egy fotót, majd a következő alkalmaktól kezdve mindig a kezelés után fényképezünk. Ezek a képek mindig arc nélkül, az adott testrészre fokuszálva készülnek, tehát nagyon nehezen beazonosítható rajta az adott személy.

Mikor posztoljuk ezeket a képeket és hogyan?
Ez a gyakorlatban úgy van, hogy mikor elérünk egy olyan eredményt, egymás mellé tesszük az első és a legutolsó képet, átküldjük a vendégeknek és ha engedik ezután tesszük csak ki a felületeinkre.

Érdekelnek az ultrahangos zsírbontás eredményeiről készült képeink? Nézd meg őket a weboldalon, vagy gyere el hozzánk, 10 éves alakformálói tapasztalattal, szakértő Kozmetikusokkal várunk Budán a Hertelendy utca elején!

Online bejelentkezés

További posztjaink hamarosan a weboldalon és a Facebook oldalunkon is elérhetőek lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.