• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Alakformáló kezelések Férfiaknak: kavítációs zsírbontás

zsírbontás férfiaknak

Alakformáló kezelések Férfiaknak, kavítációs zsírbontás, lipolézeres zsírbontás, intenzív zsírbontó kezelés

Az utóbbi években számtalanszor felmerült telefonos kérdésként, hogy mi a helyzet a Férfiakkal, jöhetnek-e hozzánk alakformáló kezelésre, kavítációs zsírbontásra vagy szőrtelenítő kezelésre, és ha igen, hogy néz ki ez a gyakorlatban.

Mivel az évek alatt a nemek aránya kb. 60-40 százalék volt, ezért fontosnak tartjuk, hogy eloszlassunk minden félelmet és félreértést ezen a téren.

Férfi vendégeinknek a zsírbontás során a legtöbb esetben hasi kezelést végzünk, valamint a csípő tájékon elhelyezkedő úgynevezett „úszógumit” vesszük célba, ha ez szükséges. Mivel az ő esetükben a hason általában mélyen fekvő zsírréteg található, ezért számukra a kavítációs zsírbontás általában a fő kezelés.

Kavítációs zsírbontás férfiaknak

A kezelés során először megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután kényelmesen felfekszenek a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés. Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során), egy kezelőfejjel gyengéden masszírozzuk a területet. Ez semmilyen fájdalommal nem jár, a fülben hallani egyedül egy picit fura, élesebb hangot.

Amennyiben nem olyan kiterjedt a hasi zsír, az alap egy órás kavítációs kezelésünkbe belefér az is, hogy a csípő területére is rámenjünk. Ezen a részen mindenkinek gyorsabban reagáló zsírszövete van, tehát a kavítációs kezelés itt sokszor látványosabb, mint a hason.

Amennyiben nem olyan nagy a hasi zsír, és több területet is szeretne kezeltetni a vendég, a lipolézer kezelésünk is szóba jöhet náluk is, ahol a lézer lapokat egyszerre a hasra, csípőre, karokra/hátra valamint a tokára is feltehetjük.

Az új intenzív zsírbontó kezelésünk is tökéletes megoldás lehet számukra, ahol először kavítációval fellazítjuk a mélyebben fekvő zsírréteget, majd utána a lipó lézerrel még jobban megdolgozzuk azt.

Összefoglalva, miért minket válassz alakformáló kezelésre?

  • Nálunk nincsenek külön Női-Férfi árak, mindenkit nemtől függetlenül ugyanannyiért kezelünk
  • Egyik kezelésünk sem fájdalmas, (tényleg nem) úgy kell elképzelni, hogy gyengéden masszírozzák a hasatokat egy kezelőfejjel
  • Egyszerre csak egy vendéget kezelünk, és nagyon ritkán találkozol más vendégekkel, ezért nem kell a kíváncsi tekintetektől sem tartanod
  • Mivel nálunk a kezdetektől célcsoport volt az „Erősebbik nem”, ezért a Szalon designt is úgy alakítottuk ki, hogy ne fulladjatok bele vizuálisan, a rózsaszín csillámpónis hangulatba
  • Bármikor bejelentkezhetsz hozzánk online is, nem kell telefonálással húzni az időt

Ugyanezek vonatkoznak persze a dióda lézeres szőrtelenítő kezelésünkre is. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre telefonon, vagy e-mailben.

Várunk titeket is sok szeretettel,

A Bioskin Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.