• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Alakformáló kezelések Férfiaknak: kavítációs zsírbontás

Blue and White Did You Know Interesting Fact Facebook Post

Alakformáló kezelések Férfiaknak, kavitációs zsírbontás, lipolézeres zsírbontás, intenzív zsírbontó kezelés

Az utóbbi években számtalanszor felmerült telefonos kérdésként, hogy mi a helyzet a Férfiakkal, jöhetnek-e hozzánk alakformáló kezelésre, kavitációs zsírbontásra vagy szőrtelenítő kezelésre, és ha igen, hogy néz ki ez a gyakorlatban.

Mivel az évek alatt a nemek aránya kb. 60-40 százalék volt, ezért fontosnak tartjuk, hogy eloszlassunk minden félelmet és félreértést ezen a téren.

Férfi vendégeinknek a zsírbontás során a legtöbb esetben hasi kezelést végzünk, vagy a csípő tájékon elhelyezkedő úgynevezett „úszógumit” vesszük célba, ha ez szükséges. Mivel az ő esetükben a hason általában mélyen fekvő zsírréteg található, ezért számukra is a kavitációs zsírbontás a legjobb alakformáló módszer.

Kavítációs zsírbontás férfiaknak

A kezelés során először megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután kényelmesen felfekszenek a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés. Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során), egy kezelőfejjel gyengéden masszírozzuk a területet. Ez semmilyen fájdalommal nem jár, a fülben hallani egyedül egy picit fura, élesebb hangot.

Amennyiben a hasi zsír mellett a csípőn található úszógumi is probléma, úgy azt javasoljuk, hogy 8 alkalmas bérlet esetén 4 alkalmat a hasra, míg 4-et a csípőre koncentráljunk. Az a tapasztalatunk, hogy a csípőn mindenkinek gyorsabban reagáló zsírszövete van, tehát a kavitációs kezelés itt sokszor látványosabb, mint a hason.

Az új intenzív zsírbontó kezelésünk tökéletes megoldás lehet számukra, ahol először kavitációval fellazítjuk a mélyebben fekvő zsírréteget, közben a lipolézerrel még jobban megdolgozzuk azt. A pulzáló Rádiófrekvenciával beindítjuk a vér és nyirokkeringést, miközben a bőr feszesedik. Végül pedig a HIEMT kezelésünk során a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

Összefoglalva, miért minket válassz alakformáló kezelésre?

  • Nálunk nincsenek külön Női-Férfi árak, mindenkit nemtől függetlenül ugyanannyiért kezelünk
  • Egyik kezelésünk sem fájdalmas, (tényleg nem) úgy kell elképzelni, hogy gyengéden masszírozzák a hasatokat egy kezelőfejjel
  • Egyszerre csak egy vendéget kezelünk, és nagyon ritkán találkozol más vendégekkel, ezért nem kell a kíváncsi tekintetektől sem tartanod
  • Mivel nálunk a kezdetektől célcsoport volt az „Erősebbik nem”, ezért a Szalon designt is úgy alakítottuk ki, hogy ne fulladjatok bele vizuálisan, a rózsaszín csillámpónis hangulatba
  • Bármikor bejelentkezhetsz hozzánk online is, nem kell telefonálással húzni az időt

Ugyanezek vonatkoznak persze a dióda lézeres szőrtelenítő kezelésünkre is, ott annyi kivétellel hogy intim kezelést Férfiaknak nem vállalunk. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre telefonon, vagy e-mailben.

Várunk titeket is sok szeretettel,

A Bioskin Csapata