• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Alakformáló kezelések Férfiaknak: kavítációs zsírbontás

A zsirfagyasztas veszelyei es lehetseges mellekhatasai Facebook bejegyzes

Alakformáló kezelések Férfiaknak, kavitációs zsírbontás, lipolézeres zsírbontás, intenzív zsírbontó kezelés

Az utóbbi években számtalanszor felmerült telefonos kérdésként, hogy mi a helyzet a Férfiakkal, jöhetnek-e hozzánk alakformáló kezelésre, kavitációs zsírbontásra vagy szőrtelenítő kezelésre, és ha igen, hogy néz ki ez a gyakorlatban.

Mivel az évek alatt a nemek aránya kb. 60-40 százalék volt, ezért fontosnak tartjuk, hogy eloszlassunk minden félelmet és félreértést ezen a téren.

Férfi vendégeinknek a zsírbontás során a legtöbb esetben hasi kezelést végzünk, vagy a csípő tájékon elhelyezkedő úgynevezett „úszógumit” vesszük célba. Mivel az ő esetükben a hason általában mélyen fekvő zsírréteg található, de náluk is fontos hogy a bőr feszes maradjon ezért számukra is a 4 az 1-ben Intenzív vagy Prime kezelésünk a legjobb alakformáló módszer.

Kavítációs zsírbontás férfiaknak

A kezelés során először megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután kényelmesen felfekszenek a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés. Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során), egy kezelőfejjel gyengéden masszírozzuk a területet. Ez semmilyen fájdalommal nem jár, a fülben hallani egyedül egy picit fura, élesebb hangot.

Ekkor a kavitációval fájdalommentesen fellazítjuk a mélyebben fekvő zsírréteget, közben a lipolézerrel még jobban megdolgozzuk azt. A pulzáló Rádiófrekvenciával beindítjuk a vér és nyirokkeringést, miközben a bőr feszesedik. Végül pedig a HIEMT kezelésünk során a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

Amennyiben a hasi zsír mellett a csípőn található úszógumi is probléma, úgy azt javasoljuk, hogy 8 alkalmas bérlet esetén 4 alkalmat a hasra, míg 4-et a csípőre koncentráljunk. Az a tapasztalatunk, hogy a csípőn mindenkinek gyorsabban reagáló zsírszövete van, tehát a kavitációs kezelés itt sokszor látványosabb, mint a hason.

Összefoglalva, miért minket válassz alakformáló kezelésre?

  • Nálunk nincsenek külön Női-Férfi árak, mindenkit nemtől függetlenül ugyanannyiért kezelünk
  • Egyik kezelésünk sem fájdalmas, (tényleg nem) úgy kell elképzelni, hogy gyengéden masszírozzák a hasatokat egy kezelőfejjel
  • Egyszerre csak egy vendéget kezelünk, és nagyon ritkán találkozol más vendégekkel, ezért nem kell a kíváncsi tekintetektől sem tartanod
  • Mivel nálunk a kezdetektől célcsoport volt az „Erősebbik nem”, ezért a Szalon designt is úgy alakítottuk ki, hogy ne fulladjatok bele vizuálisan, a rózsaszín csillámpónis hangulatba
  • Bármikor bejelentkezhetsz hozzánk online is, nem kell telefonálással húzni az időt

Ugyanezek vonatkoznak persze a dióda lézeres szőrtelenítő kezelésünkre is, ott annyi kivétellel hogy intim kezelést Férfiaknak nem vállalunk. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre telefonon, vagy e-mailben.

Várunk titeket is sok szeretettel,

A Bioskin Csapata