• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján
Őszi zsírbontás

A nyári alak télen készül

Gondolom számtalanszor találkoztál ezzel a mondattal, talán kicsit elcsépelt is, de hatalmas igazságot rejt. Több mint 10 év alakformáló szalonban eltöltött idő után bátran kijelenthettem, hogy sokkal jobban járnak azok a vendégek, akik ősszel vagy télen kezdik el a kavítációs zsírbontó kezeléseket.

Hogy miért?

  1. Nevtelen terv 16A téli hónapokban több időd van magadra, hiszen nem kell a szabadságolások miatt helyettesítened a munkahelyeden, nem zavarja meg a kúrát egy nyári nyaralás, a gyerekek suliban vannak.
  2. Nyáron nehezebb kikerülni a hizlaló ételeket, (italokat) hiszen minden hétre jut egy sütögetés, baráti összejövetel valamint a nem túl diétabarát „strand” kajákról sem feledkezzünk meg.
  3. Ha igazán szép és hosszútávú eredményre vágysz, érdemes hetente legalább 2*30 percet mozogni, ez sokkal könnyebb, amikor nincs kánikula, és az őszi borongós időben jobban is esik a lelkednek a mozgás.
  4. Nem elég hogy jobban fogsz kinézni a Karácsonyi képeken, céges partykon, de szilveszterre is vehetsz akár egy számmal kisebb ruhát, és nem kell az újévi fogadalmadba a karcsúbb alakot belevenni.
  5. Nyáron van a csúcsszezon az alakformáló szalonokban, hiszen a nyaralás, strandolás előtt ébred rá mindenki, hogy nem úgy áll rajta a fürdőruha, ahogyan szeretné. Ilyenkor nehezebb időpontot is szerezned, már ha tudsz egyáltalán. Nálunk elég gyakori, hogy a nyaralás előtt észbe kapó vendégek nem is tudnak eljönni hozzánk, hiszen ebben az időszakban akár 3 hetet is várnod kell, hogy elkezdhesd a kezeléseket.
  6. Az előző ponttal összefüggésben van az is, hogy a szalonok a nyári szezon után általában mindig őszre, télre hirdetnek bérlet, kezelés akciókat így a pénztárcád is jobban jár, ha ilyenkor vágsz bele.
  7. Képzeld el, mire eljön a jó idő és lekerül a pulcsi, farmer, télikabát, mindenki meghökken milyen testet rejtegettél a sok ruha alatt.
  8. A nyári ruhák elővételekor nem a pánik és a szomorúság vesz erőt rajtad, hogy idén sem fogsz bele férni a kedvenceidbe, hanem akár még felfedező útra is indulsz, hogy olyan ruhákat találj, amik kiemelik új, feszesebb körvonalaidat.

+1 Jövőre nem kell egész nap a hátadon feküdnöd a strandon, hogy laposabbnak tűnjön a hasad

Ezeket az érveket figyelembe véve, talán most már érted miért kényelmesebb a téli hónapokra időzítened a kúrát. De az a legfontosabb, hogy bármikor is kezded el, állj bele teljes mértékben, hiszen ha a kezelések mellett odafigyelsz a szénhidrát és víz bevitelre, és a minimális mozgásra, akkor nagyon sokáig élvezheted a kúra eredményét és boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel.

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavítációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk!