• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján
narancsbőr ellen

Az alábbi cikkünkből megtudhatod, hogy veheted fel a harcot a narancsbőr ellen.

Tudtad, hogy a narancsbőr:

 

  • A🍊-bőr a felnőtt nők 80%-ának megkeseríti a mindennapjait?
  • Mi a különbség celluitisz és a cellulit között?
  • A 🍊 -bőr általában az étkezés miatt alakul ki?
  • A sportóloknak is van?
  • A 🍊 -bőr eltüntetésére nem megoldás a fogyókúra?
  • A zsírleszívás sem alkalmas a cellulit kezelésére?

 

1️⃣ Míg a cellulit (narancsbőr) szinte kizárólag a hölgyeknek (80%) okoz kellemetlen esztétikai problémát, addig a cellulitis egy egészségügyi probléma, ami mindkét nemnél jelentkezhet.

2️⃣ A celluitis sejtgyulladást, pontosabban laza kötőszövet gyulladást jelenti melyet leggyakrabban bakteriális fertőzés okoz. A cellulitisre jellemző tünet a duzzanat, bőrpír, fájdalom és esetenként a láz is. Kezelése orvosi segítséget igényel. narancsbőr

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat, toxikus anyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki a bőr alatt.

3️⃣ Kialakulásáért a genetikai tényezők mellett, a táplálkozással bevitt ízfokozó, tartósítószer, valamint cukor is lehet a felelős.

4️⃣ Nemcsak elhízott hölgyeket érint, hanem a sportolókat is, érdemes híres teniszezőkre gondolni, nekik is ugyanúgy ott figyel a combján, pedig biztosan többet futnak nálunk.

5️⃣Fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz (ennek ellenére vízhajtókra sem reagál).

6️⃣ Még a zsírleszívás sem alkalmas a cellulit kezelésére, mivel ez csak a mélyebben fekvő zsírdepóktól szabadít meg, illetve ha jelentős mennyiségű zsírt szívnak le, akkor a narancsbőr még szembetűnőbb lesz az alatta összeeső, laza bőr miatt.

Próbáld ki az ultrahangos zsírbontást, vagy a kombi kezelésünket mely látványosan, és fájdalommentesen tudja likvidálni a narancsbőrt!

Két kezelés között pedig a saját fejlesztésű Bioksin otthoni testtekercselést ajánljuk!❤️

Érdekelnek az ultrahangos zsírbontás eredményeiről készült képeink? Nézd meg őket a weboldalon, vagy gyere el hozzánk, 10 éves alakformálói tapasztalattal, szakértő Kozmetikusokkal várunk Budán a Hertelendy utca elején!

Online bejelentkezés

További posztjaink hamarosan a weboldalon és a Facebook oldalunkon is elérhetőek lesznek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*