• 1126 Budapest Hertelendy utca 2
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

EMSlim/HIEMT/+ RF KEZELÉS

EMSlim/HIEMT/+ RF KEZELÉS

ISMERD MEG A LEGFŐBB ELŐNYÖKET

PRÓBÁLD KI KOMBINÁLT HIEMT GÉPÜNKET
ÉS KERÜLJ BOMBA FORMÁBA

EGYSZERRE AKÁR 4 TERÜLETEN

A test több területére is alkalmazható, beleértve a hasat, a feneket, a combokat, a karokat és a vádlikat, így sokoldalú lehetőség a testkontúrozásra és az izomépítésre.

ZSÍRÉGETÉS MÁGNESES ERŐVEL

Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, lehetővé téve a tónusos test kialakítását.

ULTRA FESZESÍTŐ HATÁS

Az izomépítés és a zsírégetés egyidejű alkalmazásával segíthet a test tónusának és alakjának kialakításában, ami esztétikusabb megjelenést eredményez.

ems hiemt

4 AZ EGYBEN KEZELÉS

EMSlim beépített rádiófrekvenciával

EMSlim/Hiemt gépünk egyedülálló módon a rádiófrekvencia és a HIFEM (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja, ezáltal nem csak az izomépítésben, hanem a bőröd feszesítésében is segít.

 • A haskörfogat csökkenése és a hasizomzat definíciójának növelése
 • A törzsizmok erősítése
 • A petyhüdt karok feszesebbé tétele
 • A fenék megemelése
 • A rectus diastasis/ szétnyílt hasizom kezelése
Izomépítés 100%
Zsírégetés 100%
Feszesítés 100%

KEZELHETŐ TERÜLETEK

Mely testrészek kezelésére alkalmas az EMS?

Az alábbi testrészeken van lehetőség a kezelés biztonságos elvégzésére. (Arcot, tokát, nyakat, mellkast nem lehet HIEMT-tel kezelni!)

 • Has /Gyomor tájék
 • Kar
 • Vádi
 • Szétnyílt hasizom
 • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
 • Fenék
 • Derék

Jelentkezz
kezelésre
online

A KEZELÉS MENETE 3 LÉPÉSBEN

Az EMS kezelés menete

Az első találkozáskor átbeszéljük, mi az ami a téged legjobban zavar és ennek függvényében javasoljuk a számodra leginkább megfelelő alakformáló kezelést.

lipolézeres zsírbontás
01
Konzultáció
Miután megbeszéltük, hogy a problémádhoz mérten melyik testrészt vesszük kezelésbe, készítünk egy fényképet a területről. A negyedik alkalom után közösen megnézzük a különbségeket, így tudjuk igazolni a kezelés hatékonyságát.
IMG 20230228 172933 scaled
02
EMS kezelés
Második lépésként felhelyezzük a kezelőfejeket az általad kiválasztott területekre. Több lehetséges kombináció is van: has+belső comb, has+kar, popsi+kar, kar+hátsó comb stb.
HE MMT
03
+ Rádiófrekvenciás kezelés
A kezelőfejbe épített Rádiófrekvencia felmelegíti az izmokat, és által kibocsájtott hőhatás, fokozza a kollagénrostok működését, a vérkeringés ezáltal javul, a bőrfelszín pedig feszesedik.
alakformalas feszesites

A HIEMT hatása

Mit jelent az elektromágneses alakformálás?

Egy 30 perces Hiemt-kezelés körülbelül 35 000-40 000 izomösszehúzódásnak felel meg, ami nagyjából 20 000 felülést jelent 30 perc alatt. Remekül hangzik, nem igaz?

Egy 30 perces kezelés során nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok stimulálják az izmokat, ami maximális összehúzódást eredményez, ami hagyományos edzéssel nem érhető el. A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami a célzott területen megerősödött izmokat eredményez.

A FOLYAMAT

Az extrém izomstimuláció hatására az izomrostok ugyanúgy lebomlanak, mint egy rendszeres edzés során. A szervezet azonban megjavítja a rostokat, így erősebb, nagyobb izomrostok jönnek létre, amelyek megnövekedett izomtömeget és feszesebb, tónusosabb testet eredményeznek. Ráadásul ez az intenzív izommunka arra készteti a szervezetet, hogy azonnal a zsírsejtekből származó energiát használja fel, amelyek nincsenek felkészülve egy ilyen intenzív igénybevételre. A zsírsejtek jelentős mennyiségű szabad zsírsavat szabadítanak fel, ami nagyfokú lipolízist indít el, és a zsírsejtekben sejthalált (apoptózist) okoz.

HATÁSAI

11%-os izomtónus növekedés
16%-os izomtömeg-növekedés
19%-os testzsírcsökkenés
A fenék látható megemelése az esetek 80%-ában
5x nagyobb anyagcsere-ráta
11%-al csökken a szétnyílt hasizom

MAXIMALISTÁKNAK AJÁNLJUK

PRÓBÁLD KI
KOMBINÁLT KEZLÉSEINKET

Intenzív és kombinált csomagjaink segítségével hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban az összes hatásos kezelésünket összegyúrtuk, így nincs olyan zsírlerakódás, vagy problémás terület ahol ne érhetnénk el látványos változást! EMS kezelés önmagában vagy a PRO és PRIME csomagunkban elérhető.

PRO zsírbontó csomagunknál a problémának megfelelően vagy  a LipoLézer zsírbontással kezdjük 2-3 választott* területen, vagy Kavítációs ultrahanggal egy területen. A nyirokkeringés és izomépítés fokozása érdekében záró lépésként 2 területen Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes)  kezelést végzünk.

PRIME zsírbontó csomagunkat akkor érdemes választanod ha maximális eredményt szeretnél elérni rövid idő alatt. Ezzel a komplex kezeléssel egyszerre támadjuk a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt és építjük az izmokat. A különböző technológiák kombinációjával maximális fokozatra kapcsoljuk az alakformálást/zsírbontást. Ez a csomag az Intenzív csomag alapján indul, LipoLézer zsírbontással kezdjük 2-3 választott* területen, majd közben azon az egy területen ahol a legnagyobb/legmakacsabb a zsírpárna Kavítációs ultrahanggal bombázzuk a zsírpárnákat. Végül EMS/HIEMT kezeléssel zárjuk.

MINDEN FONTOS INFO

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A kielégítő eredmény céljából neked is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban. A kezelés után a méreganyagok kiürülése miatt érezheted magad levertnek, fáradtnak ez természetes folyamat, a vízivással hamar orvosolható. Ahogy a többi kezelésünknél is, de itt még fontosabb a kezelés utáni szénhidrátbevitel csökkentése is.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Agyi érbetegségben szenvedők (stroke betegek)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, nyomás allergia
 • Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.